Cookie- og Privatlivspolitik

Persondatapolitik
Ved at benytte www.vejgaard-bk.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Vejgaard Boldspilklub respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

Dataansvarlig
Navn og kontaktoplysninger:
Vejgaard Boldspilklub
Sofievej 319000 Aalborg

Mail: Vejgaard-bk@vejgaard-bk.dk

klubhus telefon +45 9814 4778
(Åben mellem 8 og 16)

CVR: 15678216

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, adresse, e-mail og telefonnummer.

Formål med behandling af persondata
Håndtering af kundeoplysninger i forbindelse med indgåelse og gennemførelse af aftaler samt tværfaglig samarbejde og efterfølgende fakturering.

Kategorier af personoplysninger
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.
www.vejgaard-bk.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne korrespondere og indgå aftaler med dig.

Almindelige personoplysninger
– Navn og efternavn
– Adresse
– E-mail
– Telefonnummer

Behandlingsgrundlag
Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende grundlag:
– Hvis det er nødvendigt af hensyn til spørgsmål til Vejgaard Boldspilklub eller udmeldelse af Vejgaard Boldspilklub
– Udtrykkeligt samtykke.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på www.vejgaard-bk.dk videregives kun til:
– Virksomhedens interne personale.
– Hvis det medrører medlemsskab, anvendes DBU Kluboffices medlemssystem.

Hvordan vi anvender de oplysninger, vi indsamler
For at kunne videreudvikle og forbedre www.vejgaard-bk.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere, som du bruger mest.
www.vejgaard-bk.dk anvender Google Analytics og Google Tag Manager til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics og Google Tag Manager.
Google Analytics og Google Tag Manager kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem.
Privatlivsvilkårene for Google Analytics og Google Tag Manager accepteres ved besøg på www.aalborgfysioterapi.dk og fremgår af http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html og https://www.google.com/analytics/tag-manager/use-policy/.
Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.vejgaard-bk.dk ikke data om din brug af tjenesterne på www.vejgaard-bk.dk .

Opbevaring/Sletning
Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål.
Personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler,  blive opbevaret hos Vejgaard Boldspilklub i en periode på minimum 5 år fra udgangen af det år, oplysningerne vedrører.

Adgang til oplysninger
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på Vejgaard-bk@vejgaard-bk.dk.

Cookies
Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med tilmelding til foredrag og andre tjenester, anvender www.vejgaard-bk.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Den anvendte cookie identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens terminaludstyr, fx pc, mobiltelefon etc. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Brugen af cookies forringer ikke din sikkerhed ved at bruge hjemmesiden.
Cookies anvendes for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies anvendes også til brug for trafikmåling, herunder til statistiske og analytiske formål.
Hvis du ikke ønsker, at www.vejgaard-bk.dk identificerer din pc, mobil etc. ved hjælp af cookies, kan du læse mere her om, hvordan du kan slette og blokere cookies fra i din browser.
For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – registrerer www.vejgaard-bk.dk din type af browser, styresystemet, værten (host) og webadresser på de sider, der ønskes adgang til. Disse data bliver brugt i et samlet og anonymt skema for statistisk analyse om den generelle brug af hjemmesiden.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvor længe vi gemmer dine data

 Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Medier

 Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger
Behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med interne retningslinjer, der blandt andet fastsætter rammerne for autorisation- og adgangsstyring samt logning.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen, som træder i kraft d. 25. maj 2018 en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Plugins

BackupBuddy

Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor vi indsamler det
Backups
Per funktionaliteten af ​​dette plugin oprettes og opbevares sikkerhedskopier af dine webstedsfiler og / eller databaser lokalt på din server og / eller eksternt på tredjeparts servere baseret på indstillingerne for dette plugin. Arkiver kan omfatte, men er ikke begrænset til, fil- og databaseaktiver, herunder hashed-adgangskoder, tredjepartsdata, uploads og brugeroplysninger. Disse sikkerhedskopier er gemt for at give kritisk funktionalitet til dette plugin.

Cookies
Cookies bruges til at håndtere import og gendannelse af sikkerhedskopier.

Plugin Settings
Nogle plugin-indstillinger beder om en e-mail-adresse eller loginoplysninger til tredjepartstjenester. Dette er gemt for at give funktionelle funktioner til plugin.

Seneste aktivitet
Dette plugin sporer datoer, tider og handlinger for succesfulde og mislykkede sikkerhedskopier og eksterne dataoverførsler. Dette er gemt for at gøre plugin bedre og hjælpe med problemer med fejlfinding.

Logning
Dette plugin logger nogle personlige oplysninger som e-mail-adresser, brugernavne, database og serveroplysninger. Dette er gemt for at gøre plugin bedre og hjælpe med problemer med fejlfinding.

Hvor længe vi bevarer dine data
Backups
Sikkerhedskopiering er helt op til ejeren af ​​hjemmesiden. Dette kan variere fra mindre end et minut til ubestemt tid.

Cookies
Cookies, der bruges under genoprettelses / importprocessen, udløber efter 24 timer.

Plugin Settings
Indstillingerne bevares på ubestemt tid, indtil de ændres eller fjernes manuelt.

Hvor sender vi dine data
Backups
Backups sendes ikke automatisk til fjerntliggende destinationer automatisk, men sikkerhedskopier kan konfigureres til at blive sendt til tredjeparts servere.

Hvordan vi beskytter dine data
Backups
Backup zip-filer gemmes med hashed filnavne for at forhindre filnavnet gætter og mapper browsing er deaktiveret.

Hvilke tredjeparter modtager vi data fra
Backup Destinations
Backups kan sendes til tredjeparts destinationsservere, herunder men ikke begrænset til:

MailPoet newsletter & emails

Hvis du har abonneret på vores nyhedsbrev, eller hvis du er medlem af vores hjemmeside (du kan logge ind) eller hvis du har købt på vores hjemmeside, er der en god chance for, at du modtager e-mails fra os.

Vi sender kun e-mails, som du har tilmeldt dig for at modtage, eller som vedrører de tjenester, vi har leveret til dig.

For at sende dig e-mails bruger vi navn og e-mail-adresse, du giver os. Vores websted logger også den IP-adresse, du brugte, da du tilmeldte tjenesten for at forhindre misbrug af systemet.

Denne hjemmeside kan sende e-mails via MailPoet-sendetjenesten. Denne tjeneste giver os mulighed for at spore åbninger og klik på vores e-mails. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre indholdet af vores nyhedsbreve.

Ingen identificerbare oplysninger spores ellers uden for denne hjemmeside undtagen e-mail-adressen.

Sikkerhed

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Cookies
Besøg login-siden angiver en midlertidig cookie, der hjælper kompatibilitet med nogle alternative login-metoder. Denne cookie indeholder ingen personlige data og udløber efter 1 time.

Sikkerheds logs
IP-adressen til besøgende, bruger-id for indloggede brugere og brugernavn for loginforsøg er betinget logisk for at kontrollere skadelig aktivitet og for at beskytte webstedet mod bestemte typer angreb. Eksempler på forhold, når logging opstår, omfatter loginforsøg, log ud anmodninger, anmodninger om mistænkelige webadresser, ændringer til webstedets indhold og opdateringer af adgangskode. Disse oplysninger opbevares i 14 dage.

Hvem deler vi dine data med
Et QR-kodebillede er genereret for brugere, der opretter tofaktors godkendelse til dette websted. Dette billede genereres ved hjælp af Google Charts API. Som et led i at generere dette billede sendes dit brugernavn til API’en. For detaljer om Google Charts privatlivspolitik, se Sikkerhed og privatliv i diagrammer.

Dette websted scannes for potentielle malware og sårbarheder af Sucuris SiteCheck. Vi sender ikke personlige oplysninger til Sucuri; Sucuri kunne imidlertid finde personlige oplysninger offentliggjort (f.eks. i kommentarer) under deres scanning. For mere detaljer, se Sucuri’s privatlivspolitik.

For at sikre fil integritet trækker iThemes Security data fra wordpress.org, ithemes.com og amazonaws.com. Ingen personlige data sendes til disse websteder. Anmodninger om wordpress.org omfatter WordPress-versionen, webstedets lokalitet, en liste over installerede plugins og en liste over de enkelte plugins version. Anmodninger til ithemes.com og amazonaws.com omfatter de installerede iThemes produkter og deres versioner. For wordpress.org oplysninger om privatlivetspolitik, se venligst WordPress Privacy Policy. For ithemes.com oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger, se iThemes Privacy Policy. Anmodninger til amazonaws.com er at indhold tilføjes og styres af iThemes, som er dækket af Amazon Web Services Data Privacy Policy.

Når du kører Sikkerhedscheck, kontaktes ithemes.com som en del af en proces for at afgøre, om webstedet understøtter TLS / SSL-anmodninger. Ingen personlige data sendes til ithemes.com som en del af denne proces. Anmodninger til ithemes.com omfatter webstedets URL. For ithemes.com oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger, se iThemes Privacy Policy.

Hvor længe gemmer vi dine data
Sikkerhedslogfiler bevares i 14 dage.

Hvor sender vi dine data
Dette websted er en del af et netværk af websteder, der beskytter mod distribuerede brute force attacks. For at aktivere denne beskyttelse deles IP-adressen til de besøgende, der forsøger at logge ind på webstedet, med en tjeneste, der leveres af ithemes.com. For oplysninger om privatlivspolitik, se iThemes Privacy Policy.

Aksimet

Vi indsamler oplysninger om besøgende, der kommenterer websteder, der bruger vores Akismet anti-spam service. De oplysninger, vi indsamler, afhænger af, hvordan brugeren opstiller Akismet til webstedet, men typisk omfatter kommentator IP-adresse, bruger agent, henvisende, og site URL (sammen med andre oplysninger direkte fra den kommentator såsom deres navn, brugernavn, e-mail adresse og selve kommentaren).