GDPR Træner / Leder i VB

Privatpolitik & Data opdatering

I forbindelse med at den nye Persondataforordning træder i kraft, har vi brug for din accept af, at dine oplysninger vises på hjemmesiden.Da dette er en kærkommen lejlighed til at sikre vi har de rigtige oplysninger, beder vi dig om at udfylde alle felter.Hvad bruges oplysningerne til
  • Navn, e-mail, evt profilfoto og telefon plus din funktion(er) bruges på www.vejgaard-bk.dk
  • Alle indtastede oplysninger DBU/JBU’s kluboffice
  • Navn og e-mail til nyhedsmails og andre vigtige e-mails fra Vejgaard Boldspilklub.
Når du acceptere denne formular giver du os accept til at bruge dine oplysninger til ovennævnte formål.På forhånd tak for hjælpenVejgaard BoldspilklubBemærk Efter en sikkerhedsopdatering har desværre indsneget sig en fejl, som gør at formen ikke virker på mobile enheder. Fejlen er indmeldt til leverendøren. Du henvises derfor til at bruge en computer indtil fejlen er løst. Undskyld de gener dette medfører.