Indmeldelse i Vejgaard Boldspilklub

Her kan du indmelde dig i Vejgaard Boldspilklub.

Er du ungdomsspiller kan du se hvilke årgang du skal spille her: Årgang / hold navn

Indmeldelses proceduren foregår via DBU. Du skal derfor være opmærksom på, at man bliver viderestillet til en side som administreres af DBU. DBU sender så oplysninger til vores medlemssystem. Du vil modtage en mail fra DBU hvor man kan rette sine personlige oplysninger.

Når Vejgaard Boldklub har modtaget informationerne fra DBU, indmelder vi dig og du modtager så en mail med en bekræftelse.
Vi anmoder alle om at tilmelde deres kontingent til PBS. Årsagen skal findes i det kæmpe stykke arbejde det kræves for vores kontingentansvarlige.

Har du spillet i en anden klub, skal du huske at anmode, ved indmeldelse, om at overføre dit elektroniske spillercertifikat til Vejgaard Boldspilklub.

Velkommen til Vejgaard Boldspilklub