Indmeldelse i Vejgaard Boldspilklub

Her kan du indmelde dig i Vejgaard Boldspilklub.

Er du ungdomsspiller skal du være opmærksom på, at er du 7 år spiller du på U7 og er du 11 år spiller du på U11 osv.

Indmeldelses proceduren foregår via DBU. Du skal derfor være opmærksom på, at man bliver viderestillet til en side som administreres af DBU. DBU sender så oplysninger til vores medlemssystem. Du vil modtage en mail fra DBU hvor man kan rette dinne personlige oplysninger.

Når Vejgaard Boldklub har modtaget informationerne fra DBU, indmelder vi dig og du modtager så en mail med en bekræftelse.

Vi anmoder alle om at tilmelde deres kontingent til PBS. Årsagen skal findes i det kæmpe stykke arbejde det kræves for vores kontingentansvarlige.

Har du spillet i en anden klub, skal du huske at anmode dem om at overføre dit elektroniske spillercertifikat til Vejgaard Boldspilklub. Her kan vi desværre ikke hjælpe dig, men det kan din gamle klub.

Velkommen til Vejgaard Boldspilklub