Spiller certifikat

Indmeldelse

Har du spillet i anden klub før, skal VB bruge dit spillercertifikat før du lovligt kan spille kampe for VB.  I dag anvendes elektronisk spillercertifikat.

Læs mere om det elektroniske spillercertifikat her.  Ved online indmeldelse, kan man angive hvilke klub man tidligere har spillet for og dermed anmode om spillercertifikat.

Du bør også læse denne side hos JBU omkring fodboldpas og databeskyttelsesforrordningen.

Udmeldelse

Når du udmelder dig af VB, har du behov for at få et spillercertifikat. Dette skal du bruge for at du lovligt kan spille i en anden klub.

VB udsteder et spillercertifikat til dig, såfremt du ikke står i kontingent restance. Skulle du stå i restance skal sørge for at få betalt din kontingent hurtigst muligt.

Ønsker du at modtage dit spillercertifikat beder du din nye klub om at anmode om dit spillercertifikat via kluboffice. Vi udsteder ikke papircertifikater mere.

Vi har ca. 10 dages ekspeditionstid på spillercertifikater.