Nyt fra herresenior

Sportschef herresenior har haft travlt efter sæsonslut og er nu klar til at præsentere nyansættelser og en enkelt forlængelse.

2. division – har efter afgangen af Allan fået ny assistenttræner i form en en gammel kending og tidligere 1. holdspiller og anfører – Nicki Fischer.

Serie 1 – har forlænget med cheftræner Steffen Agerbo Jensen. Steffen efterlod jo et superindtryk og førte vores 2. hold tilbage til serie 1 efter en meget flot sæson.

Serie 3 – har fået blod og cheftræner i form Peter Frellsen. Velkommen i VB, Peter.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig