Vejgaard Boldspilklub tilbage i 2. division

Efter en helt igennem fantastisk sæson i Danmarkserien, er Vejgaard Boldspilklub tilbage i 2. Division.

Fra klubbens side, skal der lyde et kæmpe tillykke til spillere og staben omkring holdet med oprykningen. Vi glæder os til at følge jer i den nye sæson i 2. division.

Vores dygtige fotograf Lars Bo Nielsen, var tilstede på dagen og det er der kommet følgende billeder ud af

20180602-LBN_5509

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her