VEJGAARD SØGER 3. HOLDSTRÆNER, HERRE…

Vejgaard Søger ny 3. holds træner

Vejgaard Boldspilklub søger 3. holdstræner til serie 3 herre til den kommende forårsturnering 2019.

Som 3. holdstræner indgår man i et tæt samarbejde med både serie 1 og serie 4 trænerne, samtidigt med at man selvfølgelig også har rig mulighed for at sætte sit helt eget præg på holdet.

Kunne dette være noget for dig, bedes du rette henvendelse til Sportschef, Steen Bukdahl på mobil 40 54 43 33.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig