2. division: VB vs Svendborg

• Klubben
  • 2. division: VB vs Svendborg

2. påskedag, mandag 17/4 kl. 13:00

Efter en ellers forrygende indsats skærtorsdag mod topholdet Frem på Valby Stadion, så er vi tilbage på Soffy Road mod en af vores konkurrenter i bunden.
Og det er en såkaldt 6-points kamp og skal give 3 point til VB. Drengerne har fået gang i spillet og de seneste 3 kampe har vist, at vi har vores berettigelse i divisionerne.
De næste 5 kampe skal vi cashe ind på den gode form, hvor vi møder de modstandere, som vi kæmper med om at undgå nedrykning.
Kom og støt drengerne mod endnu en hjemmesejr på mandag. Vi har åbnet øvre terrasse og tændt for grillen og fadøllet. Vi ligger fortsat i byggerod pga. stadionombygning , men der er nu adgang fra og ståpladser på øvre terrasse.
Bemærk at du kan købe billet til kampen på VB shoppen, hvor passiv medlemsskab også giver fri adgang. Prisen er kun 250,- kr. og du kan betale med kort uagtet du køber til kampen eller sæsonkort.

{CAPTION}

Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
AFLYST -Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom