Årets leder 2018

Pokalen som året leder i VB gives til en leder, der gennem flere år har ydet en stor og ulønnet indsats i VB eller i en af VB’s støtteforeninger.

Indstilling:
Årets leder er en person, der har lavet et stort og flot stykke arbejde i vores ungdomsafdeling, derforuden er han meget aktiv i andre opgaver såsom fodboldskole og VB cuppen. Årets leder i VB er super god til at aktivere andre, rekruttere frivillige og samtidig god til, at angive retning, træffe valg, foretage prioriteringer og fastholde disse. Årets leder i VB har en behagelig tilgang til diskussioner og uenigheder men er også insisterende og konfronterende når dette kræves. Årets leder i VB er det lim, der får ting til at hænge sammen og hænge ved.

Modtager:
Jesper Larsen

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig