Årets leder 2018

Pokalen som året leder i VB gives til en leder, der gennem flere år har ydet en stor og ulønnet indsats i VB eller i en af VB’s støtteforeninger.

Indstilling:
Årets leder er en person, der har lavet et stort og flot stykke arbejde i vores ungdomsafdeling, derforuden er han meget aktiv i andre opgaver såsom fodboldskole og VB cuppen. Årets leder i VB er super god til at aktivere andre, rekruttere frivillige og samtidig god til, at angive retning, træffe valg, foretage prioriteringer og fastholde disse. Årets leder i VB har en behagelig tilgang til diskussioner og uenigheder men er også insisterende og konfronterende når dette kræves. Årets leder i VB er det lim, der får ting til at hænge sammen og hænge ved.

Modtager:
Jesper Larsen

Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
AFLYST -Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom