Årets leder 2020 I VB

Årets leder 2020 i VB er Carsten Antonsen

Årets leder er også lidt fra en svunden tid hvor foreningskulturen lå dybt i alle og alle elskede at hjælpes ad om af få foreningen til at fungere og være et godt at komme uanset niveau eller om vi taler på banen, i omklædningsrummet eller udenfor banen. Og det er ikke pengene der driver værket, men der i mod lysten til at hjælpe hvor man nu kan.

Så lad os få sat navn på med det samme. Carsten Antonsen du er årets leder i 2020. Med en alder der siger 70+ så holder du dig stadigvæk godt og i dag fungere du som seniorformand når der skal tages barvagter til hjemmekampe er du der altid og du spøger ikke hvorfor skal jeg men hvordan kan jeg hjælp både 1. og det gælder både 1. og 2. holdet. Tænk sig at man stadigvæk som 70+ varetager en seniorformands post. Hvor mange klubber er lige så heldige som os Her kunne mange unge mennesker godt lærer noget.

Det jeg har nævnt her, er jo kun det som du har lavet i dag, da jeg startede i klubben helt tilbage i 94, da var du sørme også i gang og den gang som ungdomstræner, senere blev du seniortræner også har du altid ydet en kæmpe indsats for VB.

Carsten du har været et forbillede for klubben og et eksempel til efterfølgelse.

9. november 2021

Ordinær Generalforsamling