Årets leder i Ungdomsafd. anno 2020

• Klubben
  • Årets leder i Ungdomsafd. anno 2020

Årets leder i ungdomsafdelingen er det vi kan kalde en samlingsfigur for du får skabt en tryghed, der gør at alle føler sig velkommen. Dette gør, at du i dag er ansvarlig for en afdeling, som i dag nok er en af Nordjyllands bedste når vi ser bort fra AaB. Hvorfor sige jeg nu sådan, jo det gør fordi det er en af de største afdelinger i ungdom hvis ikke den største og der er skabt en måde hvor i rummer de bedste, men også dem som blot vil have lidt motion.  For en klub som VB er det vigtigt vi kan rumme alle på det niveau som de nu er på og det er i lykkes med. Hvad der er endnu vigtigere er, at det også er lykkes at få engageret forældrene. Så her har vi noget vi kan lærer af.

Herved er det vist tydeligt det er Lars Hummelshøj vi taler om. Men udover at varetage u15 afdelingen har du også sæde i ungdomsudvalget, hvor du nu kontaktperson til fodboldudvalget. Også her er det en fornøjelse at have dig med, fordi vi ved hvor vi har dig og vi kan stole på der bliver arbejdet seriøst med tingene.

9. november 2021

Ordinær Generalforsamling