Årets modtager af Velfærdspokalen anno 2020

• Klubben
  • Årets modtager af Velfærdspokalen anno 2020

Årets modtager af velfærdspokalen har ikke været i VB særlige længe er men alligevel i de få år han har været i VB har han gjort en indsats han vist en kæmpe interesse for VB, ikke kun for sit eget hold. Men også for andre og hold og afdelinger. Han gør en utrolig indsats for at alle omkring ham føler si godt tilpas. Hertil skal det også siges at han gerne vil hjælpe andre når der behov for det. Det være sig med at skaffe træner, materialer osv.

Men hvad der er vigtigere er, til trods for den position han har så vil han klubben som helhed og ikke kun sit eget hold, hvilket jo også passer til at vi gerne vil have et samlet VB.

Så Corona til trods så er det Lykkes Søren, at bevare sit humør, evnen til at tænke på andre og ikke mindst han fik hele sit personale i Elgiganten i Viborg til at støtte VB under støttekampagnen.

Ingen begivenheder fundet