Årets spiller

Pokalen som Årets Spiller i VB er indstiftet i 1983 af Restaurant Jydepotten v/Kaj Jensen. Pokalen gives til en spiller, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats for et af klubbens hold og samtidig har været forgangsbillede for øvrige spillere på holdet.

Indstilling:
Året spiller har igennem, især det sidste halve år, taget store skridt som spiller på førsteholdet. Han er sikker på holdkortet, fordi han besidder leder egenskaber. Han er ikke den der snakker mest på banen, men når han siger noget, så har det tyngde og folk forstår det. Han er kommet i en god fysisk form og går ikke tom for kræfter, i slutningen af kampen. Han er stadig en kompromisløs duel spiller, men pga. hans forbedrede form, kommer han ikke så ofte for sent, hvilket har resulteret i færre gule kort. Spillerens betydning for holdet, ses tydeligt når han ikke spiller. Derfor er han valgt til årest spiller.

Modtager:
Mathias Madsen

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom