Årets spiller

Pokalen som Årets Spiller i VB er indstiftet i 1983 af Restaurant Jydepotten v/Kaj Jensen. Pokalen gives til en spiller, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats for et af klubbens hold og samtidig har været forgangsbillede for øvrige spillere på holdet.

Indstilling:
Året spiller har igennem, især det sidste halve år, taget store skridt som spiller på førsteholdet. Han er sikker på holdkortet, fordi han besidder leder egenskaber. Han er ikke den der snakker mest på banen, men når han siger noget, så har det tyngde og folk forstår det. Han er kommet i en god fysisk form og går ikke tom for kræfter, i slutningen af kampen. Han er stadig en kompromisløs duel spiller, men pga. hans forbedrede form, kommer han ikke så ofte for sent, hvilket har resulteret i færre gule kort. Spillerens betydning for holdet, ses tydeligt når han ikke spiller. Derfor er han valgt til årest spiller.

Modtager:
Mathias Madsen

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig