Årets træner 2018

Alexander Sten Årets træner 2018

Pokalen som årets træner gives til en træner, der via sin indsats for både hold/afdeling og for VB som helhed gennem flere år har været en god repræsentant for klubben. Endvidere lægges der vægt på, at personen har været stabil, loyal og samarbejdsvillig i forhold til øvrige personer på holdet/i afdelingen og i VB som helhed.

Indstilling

Siden Årets træner er startet, er det kun gået én vej for vores drenge – både hvad angår antal spillere, hvor vi nu nærmer os de 50, og resultatmæssigt, hvor førsteholdet spiller i den bedste række i Jylland (Liga 1A) og andetholdet lige har vundet deres pulje i Liga 3…

Årets træner er altid sindssygt velforberedt, både til træning og kampe, og drengene nyder virkelig at komme til træning, da der aldrig er 2 træninger der er ens. Dette er helt sikkert også én af de væsentligste grunde til vores medlemstilgang det sidste år, hvor mange andre klubber oplever det stik modsatte.

Modtager:
Alexander Sten

Anbefalede nyheder fra U13 Drenge

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom