Æresmedlem Jørn “Saimon” Andersen er død

• Klubben
  • Æresmedlem Jørn “Saimon” Andersen er død

Det er med stor sorg, at vi har modtaget meddelelsen om at Æresmedlem Jørn “Saimon” Andersen er død.

Saimon var født i Vejgaard og vokset op i Vejgaard og det var her han boede hele sit liv.

Saimon blev medlem af Vejgaard Boldspilklub som 11 årige og her var han medlem indtil sin død.

Igennem sin tid i Vejgaard Boldspilklub var Saimon både spiller og leder. Som leder havde Saimon 17 år som medlem af bestyrelsen, hvor han var kasserer i alle årene.

At Vejgaard Boldspilklub betød meget for Saimon hersker der ingen tvivl om For han var også repræsenteret i byfest udvalget plus han var kasserer i Spareforeningen i en årrække. Hertil skal man så lige have med, at han også var han med til at stifte initiativforeningen som driver bankospil. Alt sammen med det formål at skaffe penge til klubben.

Herudover fulgte  Saimon meget passioneret med i sine børn og børnebørn fodboldspil. En lille anekdote var da en af børnebørne var lilleput spiller i VB. Saimon fulgte alle kampene  og i en af dem var han noget uenige den måde dommeren dømte på, så træneren næsten mere eller mindre ind måtte på banen for hente Saimon. Men Saimon fulgte også 1. holdet meget.

En anden ting som vi husker Saimon for, var han altid have harmonikaen med når der var generalforsamling og fester i klubben. Og her var altid garanti for at klubsangen skulle afsynges.  Og herefter en masse andre numre, så det krævede sin mand at få ham stoppet igen.(Billedet er fra en høvdingefest)

At Vejgaard Boldspilklub skylder Saimon en stor tak for sit arbejde for klubben hersker der ingen tvivl om.

Saimon bisættes fra Nørre Tranders Kirke lørdag den 30. oktober 2021 kl. 11.00..

Æret være Jørn “Saimon” Andersens minde.

9. november 2021

Ordinær Generalforsamling