Alle frivillige i VB samles til fest!

• Klubben
  • Alle frivillige i VB samles til fest!

Vi glæder os til at se alle trænere, ledere, assistenter, holdledere, koordinatorer, kagebagere, jeg-kan-køre-til-hver-kamp, jeg-har-engang-holdt-linjeflaget, jeg-skænker-de-bedste-fadøl og juletræer-eller-fyrværkeri-køber-du-hos-mig-frivillige fra samtlige årgange, hold og udvalg inklusiv påhæng (18+).

Festen bliver afslutningen på fejringen af, at Vejgaard Boldspilklub fylder 95 år, så det bliver festen i ikke vil gå glip af!

Nærmere detaljer om tilmelding osv følger, men sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen fredag d. 20.november kl 18.

Foruden frivilligfesten kommer der i efteråret til at være flere andre vigtige datoer at notere sig:

• Tirsdag d. 18.august 2020 kl 19: Økonomisk Generalforsamling i Spar Nord Cafeen i Vejgaard Boldspilklub
  • Weekenden i uge 41, lørdag d. 10.-11.oktober 2020: VB-cup
  • Tirsdag d. 3.november 2020 kl 19: Generalforsamling i Spar Nord Cafeen i Vejgaard Boldspilklub
  • Onsdag d. 11.november 2020: Vejgaard Boldspilklub fylder 95 år. Fejres med reception i Vejgaard Boldspilklub.
  • Fredag d. 20.november 2020 kl 18: Frivilligfest.

Nærmere detaljer om arrangementerne kommer senere.

Del dette indlæg