Anerkendelser for 2021

Som det sikkert er alle bekendt nærmer den ordinære generalforsamling sig. Nu handler generalforsamling jo ikke kun om valg og økonomi.

Men det er også på generalforsamlingen vi skal have anerkendt nogle af vore trænere og ledere fra sæson 2021. Vi skal huske og hylde vore helte. En ting vi ikke er så gode til eller nedtoner iflg. Kasper Hjulmand. Det er en ting vi ikke vil have til at sidde på os i VB. Vi har derfor brug for DIN hjælp.

Er der en du syntes skal anerkendes  og derfor skal modtage en af nedenstående pokaler, så skal du sende din motivation fu@vejgaard-bk.dk. Vi skal have din mail senest den 04.11.2021, med angivelse af hvilken pokal personen indstilles til.

Hvis du syntes de er en som du syntes har ydet en kæmpe indsats for VB gennem mange år og som du mener bør udnævnes til Æresmedlem. Ja så kan du også sende en indstilling, hvor du redegør hvor lige netop denne person skal være æresmedlem. Denne Indstilling skal også sendes til fu@vejgaard-bk.dk og være os i hænde senest den 04.11.2021.

Husk med din indstilling her er du med til at anerkende en person som har gjort noget ekstra ordinært for VB og at det vigtig vi husker at anerkende disse personer. De er guld værd for VB.

Kammeratskab pokalen

Kammeratskabspokalen blev indstiftet i år 2000 af IK Sparta i forbindelse med VB’s 75 års Jubilæum. Pokalen gives til en spiller, træner eller leder, der i den pågældende sæson har været en god kammerat.

Svend Aaens mindepokal

Svend Aaens Mindepokal er indstiftet 22. november 1985 af forhenværende æresmedlem, Svend Aaen. Pokalen gives til en person i én af VB’s støtteforeninger, eller til en af støtte­foreningerne samlet, der gennem flere år har ydet en særlig indsats i en af støtteforeningerne.

Velfærdspokalen

Velfærdspokalen blev indstiftet i 1994 af AC-radio, Boulevarden, Aalborg. Pokalen gives til en spiller, træner eller leder, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats på tværs i klubben, sportsligt såvel som kommercielt eller socialt.

Årets leder

Pokalen som året leder i VB gives til en leder, der gennem flere år har ydet en stor og ulønnet indsats i VB eller i en af VB’s støtteforeninger.

Årets Spiller

Pokalen som Årets Spiller i VB er indstiftet i 1983 af Restaurant Jydepotten v/Kaj Jensen. Pokalen gives til en spiller, der i den pågældende sæson har ydet en speciel indsats for et af klubbens hold og samtidig har været forgangsbillede for øvrige spillere på holdet.

Årets træner

Pokalen gives til en træner, der via sin indsats for både hold/afdeling og for VB som helhed gennem flere år har været en god repræsentant for klubben. Endvidere lægges der vægt på, at personen har været stabil, loyal og samarbejdsvillig i forhold til øvrige personer på holdet/i afdelingen og i VB som helhed.

Årets ungdomsleder

Pokalen gives til en leder, der via sin indsats for både hold/afdeling og for VB som helhed gennem flere år har været en god repræsentant for klubben. Endvidere lægges der vægt på, at personen har været stabil, loyal og samarbejdsvillig i forhold til øvrige personer på holdet/i årgangen og i VB som helhed.

Tags:

Relateret begivenhed