Arbejdsdag i dag

VB er heldigvis kommet i den situation hvor anlægget igen bruges meget. Dette betyder også end del slitage, men også behov for at få ryddet op og smidt ud.

I samarbejde med inspektør afholder vi en arbejdsdag for, at få gjort noget ved ovenstående så vi kan være helt klar når efteråret starter.

Arbejdsdagen bliver afholdt den 20.6.2021 mellem 10 og 15.

Tidspunktet er valgt ud fra et tidspunkt hvor vi har færrest mulige kampe på anlægget.

Primære deltagere denne dag er Herre- og Dame senior plus U19. De respektive formænd er orienteret.

Da VB er en klub, er forældre og træner og ledere fra ungdomsafdeling også velkommen til at komme at deltage. Det samme gælder også alle vores ældre medlemmer.

Inspektøren vil styrer slagets gang på dagen og han er netop nu ved at udarbejde en liste over hvad der skal laves.

På dagen vil VB været ved noget grillmad plus øl og sodavand.

Hvis du gerne vil hjælpe på dagen skal du tilmelde dig til din respektive afdelingsformand eller til inspektøren på inspektor@vejgaard-bk.dk

Sidste frist for tilmelding er den 17.6.2021.

Fremadrettet vil denne arbejdsdag blive afholdt søndag i uge 24.

Vi glæder os til at se dig, for sammen er vi Vejgaard Boldspilklub.

Tags:

Ingen begivenheder fundet