Chancefyldt kamp endte ‘kun’ 3-0 til Jyllandsserien i weekenden!

• Klubben

Chancefyldt kamp endte ‘kun’ 3-0 til Jyllandsserien i weekenden!

Resultat:

Brønderslev-VB, 0-3

Lørdag eftermiddag tog 14 friske damer til Brønderslev efter en sejr… I kampoplægget blev der lagt op til, at alle kampe og alle mål tæller i denne sæson, på trods af at Chang og vi selv har lagt os ret klart i spidsen allerede!

Kampen startede som lyn og torden for den hvide hær, og inden der var spillet 10 minutter havde Thomsen sendt én lige forbi stolpen, Stine og Sissal havde stået i kø på en chance, hvor begge liiige manglede det sidste, Anne havde ramt overlæggeren på både et frispark, et langskud og et hjørnespark, og Boe havde misset en kæmpe hovedstødschance på en returbold… Så var vi ligesom igang – dog uden mål!

Først efter 19 minutter fik vi vores første mål, da AK sendte Thomsen afsted i dybden til en friløber. Den blev eksekveret på allerfornemmeste vis, da hun udplacerede målmanden i det korte hjørne til 0-1. Allerede 2 minutter senere var Stine på pletten, da Boe satte et indkast hurtigt i gang og Jul kunne drible en mand på baglinjen og spille Stine fri til skud – 0-2!

Vi sad fuldstændigt på spillet i hele halvlegen, men desværre var vi ikke kyniske nok i vores chancer, og det betød at halvlegen sluttede 0-2.

Fra 2. halvlegs start kom BI lidt bedere igang, men det blev dog aldrig rigtig deres kamp, selvom halvlegen var mere lige. Der skulle gå 52 minutter før Stine scorede sit andet mål, da Boe spillede hende flot fri. Stine tog en enkelt dribling og satte den køligt ind uden chance for keeperen.

Halvlegen bød på flere store chancer, men endnu engang manglede kynismen, og vi måtte nøjes med en 3-0 sejr. Efter kampen var vi mere end tilfredse med spillet, men vi var faktisk ikke tilfredse med “kun” at vinde 3-0…

Målene:
’19: Thomsen, assist AK
’21: Stine, assist Jul
’52: Stine, assist Boe

Kampens spiller:
Jul blev i overbevisende stil kampens spiller med hele 10 stemmer ud af 15 (det betyder, at hun giver øl på fredag…)! Hun var her og der og alle vegne i hele kampen, og hvis ikke hun fik afdriblet en spiller, så blev der lavet frispark på hende i stedet! Fantastisk kamp!

Detaljevesten:
Inden kampen fremsatte Jan den profeti, at Iben vil komme til at score i denne sæson, og da hun tog en tur fra forsvaret op mod målet og fik afsluttet, troede alle, at profetien ville gå i opfyldelse… Desværre røg bolden over mål, men Stine ville dog alligevel give Iben vesten for at udvise stort mod og beslutsomhed – Iben, vi tror på, at målet kommer i år alligevel Chancefyldt kamp endte 'kun' 3-0 til Jyllandsserien i weekenden! 1?

Stemmerne til kampens spiller:
Jul 10
Max 1
Stine 1
Iben 1
Anne 1
Laura 1

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom