Corona update

Vi har modtaget følgende fra Aalborg kommune

Regeringen har på sundhedsmyndighedernes anbefaling indført en række ”nye” tiltag for at bremse en ukontrolleret spredning af Corona-virussen. Flere af tiltagene har betydning for forenings- og fritidslivet og i den forbindelse vil vi gerne påpege følgende nye tiltag:

• Forsamlingsforbuddet på 100 personer sænkes til 50 personer med virkning fra den 19. september 2020 kl. 12.00. Der vil dog til arrangementer mv. – hvor deltagerne i det væsentlige er siddende – kunne være op til 500 personer.
  • Ordningen for afviklingen af indendørs og udendørs fritids- og idrætsarrangementer mv., hvor der er flere end 500 personer til stede samtidig, (den tilpassede superligaordning) finder for nuværende tidspunkt ikke anvendelse. Det betyder, at der maksimalt vil kunne være op til 500 i det væsentlige siddende personer til stede samtidig, ved afviklingen af indendørs og udendørs fritids- og idrætsarrangementer mv.
  • Det anbefales, at alle sociale arrangementer i forbindelse med fritidstilbud aflyses.
  • I klubhuse, hvor der drives café, restauration mv., skal man overholde de branchespecifikke retningslinjer. Det betyder, at man i klubhusenes cafeer og restauranter skal bære mundbind, når man er stående, fx står i kø ved kassen eller går på toilettet. Det kan virke ulogisk, hvis man lige har dyrket motion sammen uden mundbind, men det er vilkårene. Samtidig gælder kravet om, at man skal lukke senest klokken 22.00.

Læs nærmere om ovenstående på: Tiltag til håndtering af smittespredning COVID-19

Hvad gør vi i VB

Fra fredag den den 25.9.2020 Lukkes klubhuses, så der kun er adgang via nedere indgang (udgang til baner) til toiletter. Der vil stadigvæk være mulighed for omklædning til kampe. Men det er dog vigtigt hele tiden, at holde sig orienteret, da der kan ske ændringer fra dag til dag.

Dette gælder til og med 4. oktober eller  indtil vi får andet at vide

Tags:

Vejgaard – Kjellerup
31. oktober 2020
Danmarksserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
Vejgaard – Gundersted IF
1. november 2020
Jyllandsserien
Sted: Soffy Road, Sofievej 31
10. november 2020

Ordinær Generalforsamling

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Sæsonåbning ungdom
4. april 2021