Den nye turneringsplan er frigivet

Turnerings planen for efteråret er nu frigivet i version 1. Det betyder dog ikke, at planen er låst endnu. Så hvad betyder det så for dit hold

Indtil 11. Juli planlægger kampfordeleren hjemmekampe, så vi er sikker på at der er plads på baner og i omklædningsrum. I denne periode vil i opleve, at tidspunkter på en kamp kan ændre sig mange gange.

Vigtigt

• 8. juli 2018 sidste frist indsendelse af ønsker til kampfordeler

11 juli 2018 Turneringsplan låses

Kampfordeler mail: kampfordeler@vejgaard-bk.dk
SMS, Facebook eller lign. besvares ikke

Efter den 11 juli. kan kampe ikke længere ændres anden man har modstanderens accept.

Skulle du have ønsker til kampe, du gerne vil have ændret vil jeg gerne have besked inden den 8. juli, så skal jeg se hvad jeg kan gøre for at opfylde det. Har du et ønske sender du en mail til kampfordeler@vejgaard-bk.dk. SMS, Facebook eller lign. besvares ikke.

Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

• Kampnr
  • Hold
  • Kamp
  • Spilledato
  • Ny ønsket spilledato incl klokkeslet.
    Kontaktperson incl Mobilnr der kan kontaktes ved spørgsmål

Gerne 2 eller 3 alternative ønsker

Husk desuden, at alle spillere og træner/ledere omkring dit hold får aktiveret fodboldpasset. Har i ikke dette er ovenstående ligegyldigt:-)

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her