Digitalt medlemskort

Plastickortet i kreditkortstørrelse kan nu sættes på bænken, og gøre plads til et medlemskort, der også åbner helt nye muligheder for klubbernes sponsorer.

”Print” medlemskort med ét tryk

Den gamle kortprinter og den frivillige ildsjæl, der styrer den, står over for en urimelig opgave:
Giv et medlemskort til nye medlemmer – og indhent dem igen, når de melder sig ud.
En vanskelig disciplin, når kampuret siger 2020, og flere kort og billetter i pungen rykker ind på digitale baner.

Klubberne kan nu flytte deres printede plastickort ind i Fodbold app’en. Her kan alle spillere, trænere, passive medlemmer og ledere, som er oprettet i KlubOffice, få et personligt, digitalt medlemskort.

Medlems- og fordelskort samles i det nye menupunkt i Fodbold app’en, ‘DBU Wallet’. Her kan man se sit eget medlemskort, og hvis man er oprettet som ‘kontaktperson’, kan man som forælder også tilgå sine børns kort. Se hvordan man bliver kontaktperson her.

Se hvordan man man bruger sit medlems- og fordelskort her.

Kortet er aktivt fra dags dato. Skulle kortet mod forventning være ugyldigt, er det fordi du højst sandsynlig er i restance.

Er du i restance kan det skyldes flere ting

• Du har ikke fået betalt dit kontingent
  • Hvis du ikke har fået et girokort
    • det kan være du har skiftet adresse, og ikke fået det meddelt til medlem@vejgaard-bk.dk
      • Dette kan undgås ved at blive tilmeldt betalingsservice
  • Du er slet ikke medlem
    • det kan være dit medlemskab ligger i en anden klub.
      • så skal du få overført dit spillercertifikat til Vejgaard Boldspilklub

Hent fodboldappen her

Digitalt medlemskort 2Digitalt medlemskort 3