Dødsfald

Vejgaard Boldspilklub har modtaget den triste besked om, at den unge mand der afgik ved døden i en solo-ulykke natten til onsdag d. 13. januar, er 22-årige Tobias Holstein Bartholomæussen.

Tobias var en dygtig og talentfuld fodboldspiller, som spillede på klubbens 2. hold. Tobias var altid fyldt med godt humør og glæde, og hans positive sind bidrog til det sociale fællesskab i klubben.

Trods sin korte tid i klubben, samt sin unge alder var Tobias blandt de ”rutinerede” spillere. Hans måde at omgås sine medmennesker og holdkammerater på var et skoleeksempel på ”ordentlighed”.

VB har i Tobias mistet en god og vellidt holdkammerat samt et helt igennem godt menneske.

Vi er fra VBs side meget berørte og vores varmeste tanker går i denne svære tid til Tobias´ familie og venner.

Æret være Tobias´ minde.

Anbefalede nyheder fra Herrer