En æra slut for frivillig

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Klubben
  • >
  • En æra slut for frivillig
 
Sammen med årgang 2002 har Thomas Strandquist udfyldt VB’s baner og omklædningsrum i mere end et årti. Lige før sommerferien holdt årgang 2002 og deres forældre afskedsmiddag med Thomas, fordi drengene nu bliver seniorspiller. Det siger bare alt, 10 af de 13 drenge, som deltog i middagen har været med stort set hele vejen.
 
En af de gode ting drengene er vokset op med, og som aldrig har været et problem, er badet efter træning og kamp. Det er tit oppe at vende i medierne, at de unge mennesker ikke vil gå i fælles bad efter træningen, på årgang 2002 er omklædningsrummet og badet en stor del af deres fællesskab, og det lærte Thomas dem fra en ung alder.
 
Thomas har gennem årene stået bag mange gode oplevelser for drengene. I deres først år var de til mange cup og fællesspisninger med overnatning i klubhuset. Da de blev lidt ældre havde vi dem med på træningslejr i Fjerritslev, en udlandstur til Spanien blev det også til. Gode oplevelser som drengene kan se tilbage på, som har været med til at forme dem og som forhåbentlig vil knytte dem sammen mange år ud i fremtiden.
 
Trods ind imellem svingende resultater har Thomas formået at skabe en holdånd, der den dag i dag er guld værd. Gennem årene har der været andre træner tilknyttet også, da vi var flest havde vi tre hold tilmeldt turneringen, men Thomas Strandquist har altid været den bærende kraft.
 
Og var det ikke nok. Så har Thomas også været et stort aktiv for resten af VB i hans flerårige virke som ungdomsformand. VB Efterårs Cup udvalget har han også deltaget aktivt i gennem flere år.
 
Fra hele Vejgaard Boldspilklub lyder et af hjertet tak for din uvurderlige indsats.

Anbefalede nyheder fra Klubben

Kommende begivenheder