Er du VB´s nye eventansvarlige?

Økonomi

Først og fremmest skal lyde en stor tak til alle fremmødte til den Ekstraordinære Generalforsamling i VB, der blev afholdt onsdag d. 22.jan.

Vi fik her valgt et nyt Forretningsudvalg(FU) bestående af 4 medlemmer: Jørgen Dissing, Steen Bukdahl, Morten Stavad og Gitte Holt.

Det nye FU kommer til at have mere særskilte ansvarsområder i forhold til hvad der har været praktiseret tidligere, hvilket også fremgår af referatet.

• Jørgen Dissing får ansvar for Økonomi.
  • Steen Bukdahl får ansvar for Sport.
  • Morten Stavad får ansvar for Klubhus.
  • Gitte Holt får ansvar for Kommunikation.

Vi søger en frivillig til at være bindeled mellem FU og events, samt samarbejdspartnere i VB.
Eventsene går på tværs af hele klubben og er:

• Fyrværkeri
  • Julekalender
  • VB-cup

Samarbejdspartnerne er:

• Juletræer
  • Initiativforeningen
  • Skråen

Foruden at varetage kontakten til ovennævnte er der rig mulighed for at bidrage til, at der kommer nye events og samarbejdspartnere til VB.

Så er du udadvendt, kan du lide at have en ledende funktion og har du mod på at skabe rammerne for events og samarbejdspartnere i VB, er det måske netop dig vi søger.

Er du interesseret og ønsker at høre nærmere, kan du kontakte Gitte Holt fra FU på mail: ghj@vejgaard-bk.dk.

Læs referatet fra den ekstra ordinære generalforsamling her

Del dette indlæg