• Klubben
  • Er du vild med ansvar der gør nytte? Så skal du måske være en del af VB’s nye ungdomsudvalg.

Kære VB’er

På baggrund af de seneste års fremskridt i ungdomsafdelingen søger forretnings- (FU) og fodboldudvalget flere hænder til at løfte i flok. Antallet af hold stiger på både drenge- og pigesiden til stor gavn for livet i klubben. Den store interesse for at spille fodbold i VB ønsker vi alle at gøre vores for at beholde. Hertil har FU og ungdomsformand Thomas Strandquist lagt op til at nedsætte et ungdomsudvalg. Thomas har meddelt at han stopper som ungdomsformand til jul. Den funktion posten som ungdomsformand har nu kræver brede skuldre. Thomas har varetaget posten på fornemmeste vis og fortjener skulderklap for sin utrættelige indsats.

Den nye organisering af ungdomsudvalget vil sikre at man ved at hjælpe med én arbejdsopgave, ikke også lige bliver spurgt til om man samtidig kan gøre noget andet. Vi vil ud over at man ved at række en lillefinger får taget en hel arm. Dermed ikke sagt at de enkelte arbejdsopgaver ikke har indhold og ansvar.

Tirsdag d. 3. oktober kl. 19:00-20:30 inviterer FU og fodboldudvalget til ungdomsmøde. Her vil være mulighed for at komme med gode råd og idéer til hvilke arbejdsopgaver I ønsker bliver varetaget og hvilke kandidater der kan varetage ansvaret for udførslen af dem sammen. Både spillere, forældre, trænere, bedsteforældre, ledere, koordinatorer er velkomne.

Tilmelding sker til Jesper, enten på SMS 30 11 15 37 eller e-mail jwl@vejgaard-bk.dk, senest søndag d. 1. oktober kl. 21:00.

Med sportslig hilsen
FU og fodboldudvalget

Er du vild med ansvar der gør nytte? Så skal du måske være en del af VB's nye ungdomsudvalg. 1

Er du vild med ansvar der gør nytte? Så skal du måske være en del af VB's nye ungdomsudvalg. 2