Fællesskab på tværs!

Fællesskab på tværs

Herreseniorafddelingen vil meget gerne afholde en træningsaften for U8-U15 drenge og piger fra VB’s ungdomsrækker, hvor de bl.a. bliver trænet af herreseniors 1.-holdsspillere.

Træningen bliver fredag d. 14 september kl. 17-18:30.
Trænere er velkomne til at hjælpe til. Der er en sodavand til alle efter træning.

Tilmelding sker gennem trænere/koordinatorer til herreseniorformand Steen Bukdahl på sportschef@vejgaard-bk.dk, senest 10. september.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig