Fodbold Fitness rykker ind i varmen

Holdet der normalt træner hver onsdag på VB’s anlæg er kommet godt fra start. Mange er mødt op til en sjov træning med fokus på motion, fællesskab og leg med fodbolden.

Fra i morgen, torsdag d. 1. november, foregår træningen i Seminarieskolens gymnastiksal (Mylius Erichsens Vej 127). Kl. 19-20:30.

Alle modne kvinder i alderen 25-70 år er velkomne. De første tre ugers træning er gratis og derefter koster medlemsskab 250 kr. halvårligt.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig

Vejgaard på facebook