Førsteholdskvinderne ligger lunt på 1. pladsen

Førsteholdskvinderne er ubesejrede i denne sæson efter de første ni spillerunder!

Med en overbevisende målscore på 37-5 efter ni kampe ligger førsteholdskvinderne pt. på førstepladsen med seks point ned til andenpladsen, Holtet IF.

Netop Holtet tørner de sammen med på torsdag i en svær udebanekamp.

Læs her kampreferatet fra dagens sejr over Tornby IF:

KNIVSKARP 1. HALVLEG OG ET HATTRICK GAV 3 POINT TIL JYLLANDSSERIEN!

Resultat:
VB-Tornby IF, 5-1

Kampen i tal:
‘1 1-0: Marie, assist Anne
‘9 2-0: Marie, assist Stine
’25 3-0: Fugl, assist Sissal
’37 4-0: Marie, assist Sissal
’46 5-0: Sissal, assist Ida
’71 5-1: Tornby IF

Som der blev skrevet i kampoplægget var vi langt fra tilfredse med vores præstation mod Chang sidste mandag, så vi ville gerne bruge denne kamp til at gøre skaden god igen.

Da begge hold var klar til at spille kl. 13, opdagede vi, at der ikke var kommet en dommer. Han havde kokset rundt i tidspunktet, så vi kom først i gang en halv time senere end planlagt. Det var dog tydeligt, hvor seriøst de to hold tog denne situation. Hvor Tornby lå og slikkede sol holdte vi os i gang med pasningsspil og afslutninger. Det skulle vise sig at komme os til gode…

Da kampen blev fløjtet op, gik der nemlig under 1 minut, før vi havde bragt os i front. Laura kastede et hurtigt indkast til Anne, som slog en tværaflevering til Marie på modsatte kant. Marie fik taget bolden flot med og udplacerede keeperen på overbevisende manér til 1-0!

Efter 9 minutter var Marie klar igen, da Stine slog en bold ind over. Marie drejede en omgang rundt om sig selv og sparkede bolden op i netmaskerne til 2-0. En detalje, der skulle ende med at give hende den eftertragtede detaljevest.

Da der var spillet omkring 26 minutter spillede Sissal Fugl i en fri position. Her var Fugl helt kølig foran Tornby målmanden, og scorede sit debutmål i Vejgaardtrøjen til stillingen 3-0.

Marie var ikke færdig endnu og ca. 10 minutter efter Fugls mål, slog Sissal en bold, som Marie flot sparkede ind til 4-0. Et dejligt hattrick af Marie, der i dag spillede sin første kamp fra start. Mon ikke hun er svær at se bort fra i torsdagens topopgør mod Holtet?

Efter pausen var det Sissals tur til at score. Thomsen slog et hjørnespark mod forreste stolpe, som Ida forlængede videre til Sissal, der blot behøvede snitte den for at score. 5-0.

I en kamp hvor varmen var hård mod begge hold, og med et modstanderhold som stille mistede gnisten, gjorde vi desværre det samme. På trods af mange og store chancer til os til at gøre ydmygelsen total, var det Tornby, der scorede kampens sidste mål, da en af deres spillere krøllede den helt op i krydset med ydersiden fra en skarp vinkel. Et rigtig flot mål.

5-1 blev kampens slutresultat. Desværre skulle Tornby være holdet, der brød vores clean sheet-stime, men når man ser på kampen alt i alt, så er vi meget tilfredse med kampen og præstationerne. Vi føler os klar til torsdagens topopgør mod et dygtigt Holtet-hold!

Detaljevesten gik i dag til Marie efter hendes flotte detalje ved 2-0 målet!

Selvom der er kun er afgivet 10 ud af de 16 stemmer om kampens spiller, er Marie allerede løbet af med denne titel, da hun allerede har erhvervet sig 9 af dem, og dermed ikke kan hentes. Fuldt fortjent efter en suveræn kamp på både kanten og midtbanen!

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig