Kvinderne søger ny assistenttræner!

Da vores nuværende cheftræner for 2.holdet har svært ved at finde tiden til at træne vores 2.hold 2 gange i ugen, søger vi en assistenttræner til holdet. Assistenttræneren kommer således til at skulle stå alene med 1 træningspas i ugen, som planlægges i tæt samarbejde med cheftræneren. Træningen vil være skiftevis tirsdag og torsdag. Helt alene bliver man dog ikke, da vores 2. og 3.hold det meste af tiden træner sammen og hvor en halv træning i ugen desuden er med alle vore 3 hold sammen.

Vores 2.hold er i efteråret rykket op i Serie 1 og skal dermed i foråret arbejde på at kunne etablere sig her.

Udover 2.holdet i Serie 1 findes der i Vejgaards Dameafdeling et hold i Kvindeserie og et hold i Serie 2. Derudover tilbydes også Foldbold Fitness for damer 25+, der blev startet i efteråret 2018.

Hvad kan vi tilbyde:

• En dameafdeling med stor fremgang sportsligt såvel som i antallet af spillere.
    • Et tæt samarbejde med cheftræneren for 2.holdet og ellers øvrige trænere i dameafdelingen.
    • Stor mødedeltagelse til træning, såvel som til kampe.
    • En stærkt organiseret dameafdeling, hvor der stilles krav til spillerne ift deltagelse i afdelingen rent spillemæssigt, men også ift vedligeholdelse og udvikling af afdelingen.

Hvad forventer vi af dig:

• At du kan planlægge og lede 1 træningspas ugentligt i samarbejde med øvrige trænere.
    • At du har trænererfaring og gerne med at have 2.- eller 3.rangs seniorhold.
    • At du vil bidrage i samarbejdet med øvrige trænere i dameafdelingen.
    • At du har lyst til at være en del af en afdeling i rivende udvikling.
    • At du har lyst til at arbejde med et kvindehold, hvor der findes mange både nye og gamle VB -spillere.

Lyder det som noget for dig eller har du lyst til at høre om andre mulige trænerjobs i fx Vejgaard Boldspilklubs ungdomsafdeling hører vi meget gerne fra dig på mailen:

dameseniorformand@vejgaard-bk.dk

Vi holder løbende samtaler med mulige kandidater.

Dameseniorudvalget i Vejgaard Boldspilklub

Luk menu