Herre DS: Vejgaard – Holstebro 12.5.2018 kl 13.00

Lørdag 12.  Maj 2018 kl. 13:00
VB vs Holstebro
——————————————

BEMÆRK venligst, at caféen er lukket grundet Sponsor-/VIP arrangement kl. 11.00-12.45.

Soffy Road, Sofievej

“Svenne & Bukkes bar” åbner med kolde Carlsberg fadøl og frankfurtere på grillen.

NYHED – 50,- kr. incl. 1 gratis øl/vand (gælder kun betalende tilskuere).

Du kan også erhverve både forsalgsbillet til kampen og sæson-/medlemskort for HELE 2018 via

Kampsponsorer

Slagter Stiller A/S
Samsøgade 10
9000 Aalborg

info@slagter-stiller.dk
slagter-stiller.dk

Bold- og Annoncesponsor

INTERSPORT Sport Dress, Aalborg City

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her