Ny Sportschef 2. division

ny-sportschef-vb

Ny Sportschef 2. division

Vejgaard Boldspilklub har ny sportschef for klubbens 2. division på plads.

Det er Søren Andersen, 45 år, som har lavet aftale med VB frem til udgangen af 2020.

Til dagligt er Søren varehuschef i Elgiganten Viborg. Han bor i Aalborg.

I sin aktive karriere spillede Søren i Frederikshavn, Sæby og NB. Lige fra DS til serie 2. Som træner har han været i NB, Hals FS og IK Frem Sønderup/Suldrup.

Vi har spurgt Søren, hvorfor han ønsker at være en del af VB?

Søren udtaler; jeg har spillet rigtig mange kampe imod VB, men nu vil jeg gerne være en del af holdet/klubben, da VB de sidste mange år har rykket sig meget både på det sportslige, men også som klub.

Man kan mærke og se at de folk som er på og omkring holdet er glade, positive, engageret  og meget sociale samtidig med at man gerne ville vinde og det glæder jeg mig meget til at blive en del, slutter Søren

VB har i Søren set, at vi har med en person at gøre, som både kan og vil VB. Han har især den personlighed, som vi søger i VB. Nemlig vi er der for VB og for hinanden. Kun på den måde kan vi klare os som amatørklub i et ellers elitepræget miljø, siger FU’s Carsten Kaastrup.

Vi glæder os alle til at arbejde sammen med Søren. Velkommen i VB, slutter Carsten.

Del på pinterest
Del på skype