Væksten fortsætter i U19 afdelingen

u19

Væksten fortsætter i U19 afdelingen

U19 afdelingen fortsætter den positive udvikling i form af vækst og stadig tilgang af nye spillere. Hen over sommeren er det fortsat, og det har medført, at Vejgaard Boldspilklubs U19 afdeling nu består af 2 U 19 hold, 1 Liga 2 hold samt 1 Liga 3 hold. Ydermere leveres der hver uge spillere til klubbens seniorhold for at sikre, at alle spillere får spilletid.

Det bevirker, at der i såvel omklædningsrum, på træningsanlægget på Soffy Road samt på de respektive hold for alvor er blevet kamp om pladserne, og at der skal ydes en stor træningsindsats fra de enkelte spillere.

Den positive udvikling tilskrives til dels det ambitiøse og målrettede arbejde, som trænertemaet med cheftræner Flemming Lind & U9-2 træner Thomas Strandquist i samarbejde med øvrige ledere i U19 afdelingen udfører for alle i afdelingen, det positive samarbejde der er på tværs af seniorafdelingen, samt at det sociale fællesskab vægtes højt. Det bevirker, at VB for alvor er blevet en attraktiv klub at søge til for andre spillere udefra.

Turneringen er igang – Liga 3 har på nuværende tidspunkt 1 sejr, 1 uafgjort og 1 nederlag. Liga 2 har vundet turneringens første 2 kampe samt spillet sig videre til 3. runde i Pokalturneringen, hvor 1. division og Ligaen indtræder.

Det bliver spændende at følge hele afdelingens resultater henover efteråret og vinteren med såvel den ordinære turnering, Pokalturneringen samt futsalturneringen, som U19 også i år deltager i.

Nye spillere bydes selvfølgelig fortsat velkommen til klubben.

Del på pinterest
Del på skype