VEJGAARD AVANCERE TIL DBU POKALENS 2. RUNDE!

dbu-pokalen

Vejgaard er avanceret til DBU Pokalens 2. Runde, uden kamp, da Aars IK er blevet taberdømt. Aars IK, har meldt os, at de desværre ikke har kunnet samle et slagkraftigt mandskab på benene, og derfor har trukket sig med øjeblikke virkning fra DBU Pokalen, og derfor går Vejgaard altså videre.

Vi havde naturligvis helst set kampen spillet, vi ligesom mange andre her i landet, elsker ånden omkring kampene i DBU Pokalen. Når det er sagt, er vi selvfølgelige også lykkelige for, at være med i bowlen når der trækkes lod til 2. Runde, hvor hold som AGF, OB, SønderjyskE, Viborg FF, og sidste sæsons “superligadarlings” fra Hobro IK indtræder!

Vi håber på en oplevelse, som den vi havde sidste år, og ser frem imod lodtrækningen med stor spænding!

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig