Sæsonopstart i VB

Sæsonopstart i Vejgaard Boldspilsklubs ungdomsafdeling

I inviteres til sæsonopstart på VB søndag den 12/8-18 Kl. 10.00

Vi starter på P-pladsen med åbningstale og flaghejsning af Ungdomsformand i klubben Jesper W. Larsen.

Derefter går de enkelte hold sammen med deres trænere på banerne og træner og spiller lidt fodbold.

Ved 11 tiden vil der blive serveret pølser

Arrangementet slutter ved 12 tiden.

Vi håber på at se mange til starten på den nye sæson i VB og tag gerne en ny kammerat under armen, der kunne have lyst til at spille fodbold.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig