Flemming Lind tilbage i VB

Flemming Lind

Vejgaard Boldspilklub styrker U19 afdelingen, Flemming Lind starter som Cheftræner for U19 afdelingen.

Flemming har gennem det sidste år, arbejdet med de bedste U19 talenter i det Nordjyske hos AaB, Og han har nu valgt at vende tilbage til VB.

For Vejgaard Boldspilklub er det et scoop at få Flemmng tilbage, så han kan være med til at sætte sit præg på talentudviklingen i Vejgaard, og dermed være med til at udvikle de kommende divisionsspillere.

Velkommen tilbage

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig