U19 Afslutter foråret med Fodboldtennis turnering

I sidste uge sluttede vi U 19 sæsonen af med fodboldtennisturnering efterfulgt af en hyggelig fællesspisning, hvor det første år under min ledelse blev rundet af med dejlig mad, taler og gaver til trænerteamet fra spillerne – igen tak for det

Tirsdagens træning var dermed også afslutningen på et langt, hårdt og spændende første år i seniorafdelingen.

U 19 startede efteråret 2018 med at vinde deres Liga 2 række og efter en ombrydning af rækkerne vandt de også den efterfølgende Liga 2 række. Dette resulterede i at foråret blev rigtig spændende i en ny række kun med Liga 2 vindere og nedrykkere fra Liga 1. Nu skulle der prøves kræfter mod hold med et noget andet niveau end vi var vant til. Holdene var væsentligt mere organiserede og havde flere strenge at spille på end de hold vi tidligere havde været vant til at møde.  Turene var også væsentligt længere, men det blev opvejet af den gode oplevelse det var at spille på fede stadions i Dronningborg, Brabrand, Skive, Viborg m.m. langt over standarden på VB´s bane 4. Vi lå længe med udsigt til 3 pladsen, men måtte tage til takke med en 5 plads ud af de 8 hold.

Gennem sæsonen har vi overvejende oplevet en god træningsindsats og har således haft en stor del af spillerne der har trænet tæt på de 100 %, også selvom vi havde øget både hårdhed og træningsmængden.

Vi havde opstillet nogle mål for holdet/afdelingen som næsten alle blev opfyldt. Men især dét at kunne spille lige op mod hold fra den nederste del af Liga 1 med et udtryk der mere og mere minder om det, der skal til for at spille senior har været yderst positivt.

At spillerne har flyttet sig meget fodboldmæssigt, skal også ses i forhold til, at vi har haft mange spillere der har fået lov til at prøve sig af i seniorafdelingen både ift. træning og kamp. Vi har ”hjulpet” rigtig meget til i forhold til at levere spillere til kampe for Serie 3, 4 og 6 samt ligeledes også haft spillere der har deltaget i træningen på Serie 1 og 2. div. Dette har klart modnet spillerne og selvfølgelig kun kunnet lade sig gøre, fordi vi har haft et fantastisk godt trænersamarbejde på tværs af holdene i seniorafdelingen. 3 runder før sæsonafslutningen fik Younes en flot debut på 2. div holdet – stort tillykke med det. Dette selvfølgelig dels grundet et stort og spændende talent, men afgjort også fordi han har kunnet videreudvikle sig i et godt U 19 træningsmiljø.

I vintersæsonen hyggede vi os med futsal i hallen på VØS. Vi deltog med 2 hold i JBU´s A række, hvoraf det ene hold vandt det nordjyske mesterskab.  Holdet vandt efterfølgende sølv ved det jyske/fynske mesterskab i Hinnerup og kvalificerede sig til Final Four (landets 4 bedste hold). Vi måtte dog desværre melde afbud da vi skulle på træningslejr i Bjerringbro. En træningslejr der ud over det sportslige også socialt var med til at styrke fællesskabet og holdånden.

Til vinter tager vi en ny omgang Futsal og håber på ligeså gode resultater i VB trøjenJ.

Alt i alt en flot sæson af drengene. Jeg vil også benytte lejligheden til at fremsige en stor tak til mit team (Carsten Antonsen, Kasper Hald og Mikkel Hein), en stor tak til Sabrina (koordinator) for at sørge for at alt det praktiske samt logistikken hænger sammen, Tak fordi du, trods det at sønnen er rykket i 2. div truppen, vælger at forsætte som koordinator for U19 1.  Også en stor tak til Sportschefen for at godt samarbejde.

Nu skal vi lige nyde sommeren inden vi d. 23 juli tager hul på træningen igen. Nu sammen med de ny oprykkede U 17 spillere hvor vi forventer en trup på ca. 35 spillere + evt. nye ansigter i afdelingen. Den kommende sæsons trænerteam kommer til at består af Flemming, Kasper, Carsten samt Thomas Strandkvist der glædeligt også har meldt sig under fanerne. God sommer til jer alle og jeres familier.

Luk menu
Close Panel