Hold fotos fra ungdomsafslutningen plus lidt stemningsbilleder fra Skt. Hans

Den 23.6. 2018 blev der holdt ungdomsafslutning på VB. Efterfølgende var der Skt Hans med Båltaler Ole Friis.  Ved at klikke på nedenstående foto vil i kunne se de billeder der er blevet taget på dagen.

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her