Træner søges til VB´s U16 piger

Da den nuværende træner har fået mindre tid i hverdagen, søger vi til denne sæson en ny træner til
U16pigerne. Vi søger en træner, der gerne har noget erfaring med at skabe et godt miljø for unge
fodboldspillere. Den tidligere træner har dog sagt ja til fortsat at ville være til rådighed som
assistenttræner, hvis dette skulle blive nødvendigt, så der er god mulighed for at blive hjulpet ordentligt i
gang.

U16pigerne har igennem de sidste par sæsoner haft stor spillertilgang. Fra at være kun 5-6 spillere til
træning er der nu mindst 12 og ca 18 spillere i truppen. Foruden deltagelse i egne arrangementer er holdet altid stærkt repræsentere til diverse arrangementer i pigeafdelingen og i klubben i det hele taget.

Holdet er tilmeldt 11-mandsturneringen og træner tirsdag og torsdag fra kl 16.30 – 18.00.
Foruden trænere er der en holdkoordinator tilknyttet holdet, der varetager diverse ting uden for
fodboldbanen.

Første træningsaften er tirsdag d. 31.juli kl 16.30 – 18.00.

Har det interesse kontakt da Gitte Holt Jensen på mail: ghj@vejgaard-bk.dk eller tlfnr: 50597230.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig