Fodboldfitness for Kvinder

Fodboldfitness er et nyopstartet tiltag i Vejgaard Boldspilklub. Det retter sig mod kvinder, som har lyst til motion med fodbold som fokus. Holdet er for modne kvinder i alderen 25-70 år og retter sig både mod helt nye, men også gamlede garvede fodboldspillere. Fokus er at det skal være sjovt uanset alder og niveau og samtidig give lidt sved på panden. Træningen foregår en gang i ugen og består af styrketræning, forskellig teknisk træning med bold og intern kamp. I perioden april til november foregår træningen udendørs. Fra november til april foregår træningen indendørs.

Kunne det måske være noget for dig skal du være velkommen til at møde op. Det er gratis at deltage de første 3 træninger, herefter koster det 250 kr pr halvår.

Træningstid: hver onsdag fra kl 19.00 – 20.30
Adresse: Vejgaard Boldspilklubs anlæg (Sofievej 31, 9000 Aalborg)

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig