Fodboldfitness for Kvinder

Fodboldfitness er et nyopstartet tiltag i Vejgaard Boldspilklub. Det retter sig mod kvinder, som har lyst til motion med fodbold som fokus. Holdet er for modne kvinder i alderen 25-70 år og retter sig både mod helt nye, men også gamlede garvede fodboldspillere. Fokus er at det skal være sjovt uanset alder og niveau og samtidig give lidt sved på panden. Træningen foregår en gang i ugen og består af styrketræning, forskellig teknisk træning med bold og intern kamp. I perioden april til november foregår træningen udendørs. Fra november til april foregår træningen indendørs.

Kunne det måske være noget for dig skal du være velkommen til at møde op. Det er gratis at deltage de første 3 træninger, herefter koster det 250 kr pr halvår.

Træningstid: hver onsdag fra kl 19.00 – 20.30
Adresse: Vejgaard Boldspilklubs anlæg (Sofievej 31, 9000 Aalborg)

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Luk menu
Close Panel