Førsteholdskvinderne på 1. pladsen

Jyllandsserien vandt en sikker 3-0 sejr over Aalborg Chang!

Resultat:
VB – Aalborg Chang, 3-0 (0-0)

Kampen i tal:
’24: Gult kort til Rømer
’51: 1-0 Selvmål af Chang efter indlæg fra Sissal
’58: Gult kort til Stine
’62: 2-0 Thomsen, assist Helge
’75: Gult kort til Changs Louise Lassen
’82: 3-0 Anne på straffespark

Vi havde inden torsdagens opgør spillet to kampe. Begge var endt med 3 point, men vi var ikke tilfredse med vores spil i nogen af kampene! Selvom tabellen kalder Chang for et bundhold, så var vi enige om, at vi ikke måtte undervurdere dem, da de har mange dygtige spillere – vi skulle derfor være klar fra start!

1. halvleg var fint spillet af begge hold, og vi følte, at vores spil kørte en del bedre end i de tidligere kampe. Vi kom dog ikke til de helt store chancer, som vi har gjort i de andre kampe, selvom Anne havde et frispark på overlæggeren, og Thomsen et skud på overlæggeren. Efter 24 minutter måtte vi desuden en mand i undertal, da Rømer fik en ostemad for at stoppe en omstilling. Vi måtte gå til halvleg med 0-0.

2. halvleg startede, og vi vidste, at hvis vi blot blev ved med vores spil, så ville Chang knække på et tidspunkt. Det skete allerede efter 51 minutter, da Sissal lagde et indlæg, som en Chang-spiller rettede af, så den endte i deres eget mål. 1-0.

Efter ca. 58 minutter blev det Stines tur til at måtte kigge på kampen udefra i 10 minutter, da hun kom for sent i en tackling og fik et gult kort.

Efter 62 minutter lykkedes det dog alligevel Vejgaard-damerne i undertal at score til 2-0, da Anne slog et frispark hårdt ind mod bagerste stolpe. Her stod Helge parat til at heade den tilbage ind i feltet, hvor Thomsen stod klar til at sparke den ind til 2-0.

Efter 75 minutter måtte Chang spille i undertal, da deres angriber modtog et gult kort.

Med ca. 10 minutter igen fik Ida tilkæmpet sig et straffespark. For anden gang i sæsonen var Anne på pletten, og sparkede den sikkert ind til slutresultatet 3-0.

Efter kampen var vi for første gang i sæsonen tilfredse med vores holdindsats, hvilket var en stor forløsning! Ærgerligt, at kampen i morgen er aflyst – vi havde glædet os til at trække i arbejdstøjet igen. Vi må dog tage os til takke med 3 point uden kamp.

Detaljevesten gik til Rømer – nogle vil måske synes, at det er mærkeligt at få en belønning for et gult kort, men da vi har en aftale om, at vi skal stoppe omstillinger for enhver pris, så gjorde Rømer jo netop det, hun havde fået besked på, ved at rykke armen af Chang-spilleren…..

Kampens spiller blev Anne, der spillede en solid kamp i midterforsvaret, scorede et mål og desuden havde stor del i målet til 2-0. Det var dog en utrolig lige afstemning, med 8 spillere i spil, hvilket vidner om en stor holdindsats!

For flere nyheder fra i dameafdelingen:

Facebook: https://www.facebook.com/vejgaardboldspilklubkvinder/

Instagram: https://www.instagram.com/vb_kvinder/

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her