Friske VB-piger på jagt efter nye spillere

• Klubben
  • Friske VB-piger på jagt efter nye spillere

Hvorfor hedder det 11-MANDS fodbold? Det gi’r jo ikke mening, når vi er en flok friske U15 piger!

Vi er VBs U15 piger, og vi er på jagt efter forstærkninger, så vi bliver nok til at spille med 11 PIGER på banen ??

Har du lyst til at snørre fodboldstøvlerne sammen med os, så er vi klar. Du er velkommen, selv om du kun er dig selv! Hvis I er en flok i en anden klub, som også mangler lidt flere spillere for at kunne spille 11-PIGES fodbold, så er vi klar til at slå os sammen med jer og give den gas.

I VB er vi omkring 12 friske, seriøse – og nogle gange lidt crazy – U15 piger. De fleste af os har holdt sammen i rigtig mange år. Vi har et godt sammenhold, og vi elsker at gå til den – både til kamp og til træning!

Vi vil skabe et vinderhold – vil du eller I med på det, så kontakt U15 pigernes koordinator Tino på 30783051.

Del dette indlæg