Genåbning af VB

Kære alle VB´ere

På baggrund af Statsministeriets udmeldinger her til aften d. 7.maj, ser det endelig ud til at vi kan åbne VB´s baner til træninger. Vi afventer pt endelig plan fra DIF og DGI vedrørende regler og retningslinjer for træning, samt at kommunen giver grønt lys for åbning af VB´s baner.

Sportslig ansvarlig fra Forretningsudvalget(FU) Steen Bukdahl snakker i den kommende uge sammen med afdelingsformændene og lægger en plan for genåbning, så vi forventes at være klar til træning fra uge 21, dvs fra mandag d. 18.maj 2020. Trænere og de enkelte hold/ årgange får besked fra deres respektive afdelingsformænd, når planen er klar. VB´ s anlæg er dermed fortsat lukket for adgang ind til mandag d. 18.maj 2020.

2. divisionstruppen er undtaget, da de er underlagt Divisionsforeningen og derfor går under professionel sport. Det antages derfor at 2.divisionstruppen vil kunne komme på anlægget hurtigst muligt, selvfølgelig også efter gældende regler og retningslinjer.

Vi ser frem til igen at kunne invitere til fodbold på Soffy Road.

På vegne af FU i VB

Gitte Holt, Kommunikationsansvarlig

Juletræs salg starter
29. november 2020
Det traditionelle juletræs salg starter
Standerhejsning og træner-ledermøde 2019
30. januar 2021
Sæsonen 2021 åbnes officielt.
Ved du hvad ungdomsudvalget laver? Se med her.
4. april 2021
Sæsonåbning for ungdom