GULD OG SØLV TIL U12 DRENGE

Søndag deltog VB´s U 12 drenge i årets KFUM cup, og det med stor succes !

Holdet i C rækken fejede således al modstand til side, og efter at have vundet den indledende pulje samt semifinalen, gik det i finalen ud over Skalborg, som blev besejret med 3-1 !
Holdet i A-rækken vandt ligeledes deres indledende pulje, efter nogle rigtig gode og tætte kampe, men måtte desværre se sig besejret 3-0 af AaB i finalen.
Alt i alt en supergod (og solrig) dag på banerne i Hasseris.
Forza VB !

Støt lokalt - Støt Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!Alle kan støtte os via ForeningsEl - også nuvorende Energi Nord-kunder. Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh. Konkurrence dygtig pris, SE HER!

Se her

OK

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Få dit benzin kort her