I VB passer vi på hinanden

• Klubben
  • I VB passer vi på hinanden

I VB passer vi på hinanden. Når du eller dit barn skal til træning eller kamp på Sofievej skal vi tænke meget over hvor vi parkere.

Det er selvfølgelig rart at kunne kører bil, når man skal på VB, men det betyder også, at når vi er mange som i dag, hvor det 1. dag at banerne er åbne så skal vi passe rigtig på.

Det er vores helt store skræk at et barn kommer til at løbe / cykle  ud foran en bil, fordi man ikke kan se noget eller der er en bil der kører sammen med en anden.

Herudover er det også vigtigt vi tænker på vores søde naboer, så de også kan komme ud og ind. Men også at busserne kan komme igennem.

Derfor næste gang du kommer på VB, så tænk dig rigtig godt om med hensyn til hvor du parkere, så ovenstående skræk scenarier kan undgås.

Vi ved godt at forholdene ikke er de bedste, men det er dem vi har også må vi få det bedste ud af det og det kan kun ske ved at vi hjælper hinanden.

Så pas på hinanden ved, at tænke meget over hvor du parkere.

20. april 2021

Ordinær Generalforsamling