Information vedrørende kommende hjemmekampe i 2. Division

• Klubben
  • Information vedrørende kommende hjemmekampe i 2. Division

Vejgaard B byder tilskuer velkommen til de 3 kommende 2. divisionskampe på Soffy Road!

Der vil til kampene kun være adgang for betalende tilskuer, billetten kan du sikre dig for kun en 50er- . Bemærk at DBU kort, DBU billetter samt medlemmer og sponsorer ikke har gratis adgang til de tre hjemmekampe indtil videre.

Antallet af siddepladser på Soffy Road er begrænset til 200 pr. kamp, hvorfor der anvendes ”først-til-mølle-princippet”.

Hvor finder jeg siddepladser?

• Du skal medbringe din egen klapstol, og finde dig en behagelig og god udsigt.
  • Har du ikke en klapstol kan du leje sådan en for 25kr på Soffy Road. (Dog vær opmærksom på at der er et begrænset antal stole som er til rådighed)

Hvilke forhold skal jeg tage ?

Vi har alle glædet os til at komme på stadion og se fodbold i 2. division igen. Under COVID-19 situationen er der nogle særlige ting og retningslinjer som vi skal være opmærksomme på for at det bliver en god og sikker oplevelse. Her er en række anbefalinger til hvordan du tager hensyn og gennem din adfærd ikke bidrager til smittespredning.

• Ankom til Soffy Road i god tid således at der ikke opstår kø ved indgangen.
  • Opstår der kø ved indgangen, så hold venligst 1 meters afstand.
  • Følg skiltningen og anvisningerne ved stadion under ophold og afgang.

Bliv så vidt muligt på din siddeplads før og under kampen. Der hvor du placere din klapstol, er din siddeplads, under hele kampen.

• Vend ryggen til de andre tilskuere på din række, når du bevæger dig til og fra din siddeplads.
  • Orienter dig om ruten til toiletter, boder m.m.
  • Hold god håndhygiejne, benyt de opstillede håndspritdispensere og undgå så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet, ved håndtag, gelændere m.v.
  • Hvis du er sammen med andre i en gruppe, så vær opmærksom på ikke at blande jer med andre grupper, hold fortsat 1 meters afstand.
  • Vær opmærksom og tag hensyn ved jubel, sang og råb.

Hvad kan jeg købe på Soffy Road

• Der vil blive solgt øl, sodavand og vand samt snacks
  • Dog vil der ikke blive solgt pølser på stadion.

Køb billet

Du skal være opmærksom på, at køber du billet i billetlugen modtages der ikke kontanter. Men du kan der imod godt betale med mobilepay og kort

Klik her for at købe din billet

Vel mødt