Kvindeserien er igen med i kampen om overlevelse

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
  • Klubben
  • >
  • Kvindeserien er igen med i kampen om overlevelse
Kvindeserien er igen med i kampen om overlevelse efter fightersejr mod Vildbjerg, der blev sendt ned i Jyllandsserien
 
Resultat:
VB – Vildbjerg, 3-2 (1-1)
 
Inden torsdagens kamp mod Vildbjerg bragede sangen ‘Overleve’ ud gennem boomblasterens højtalere i omklædningrummet. “Vi kæmper for at overleve, så vi kan få det bedre…” ? Med en sejr kunne vi for alvor komme med i kampen om overlevelse i rækken, og vi kunne give Vildbjerg dødsstødet ned i Jyllandsserien. Med et nederlag ville vi til gengæld sætte os selv i en rigtig ?-situation.
 
Kampen startede med flot VB-pres, men allerede efter ca. 5-7 minutter begyndte Vildbjerg at sidde på spillet med et par halvstore chancer. Heldigvis fik vi lagt en lille dæmper på dem efter ’17 minutter, da topscorer Louise Thomsen nærmest helt ude fra sidelinjen lagde bolden ind over keeperen. 1-0 til os.
 
Vildbjergs hurtige kanter gjorde det rigtig svært for os, og deres midtbane var også i god kontrol. 5 minutter før halvleg fik de deres forløsende mål, på et rigtigt ærgerligt tidspunkt for os, 1-1!
 
Efter pausen fik Vildbjerg yderligere kontrol over kampen, og det så rigtig svært ud, selvom de ikke formåede at skabe de helt store chancer ud af deres angreb. Efter ’65 minutter tog Sissal en solotur på venstre kant, satte tre spillere af, og bankede bolden ind ved nærmeste stolpe fra en spids vinkel 2-1, og stor jubel, da vi det var vores første chance i anden halvleg. I Vildbjerg allerførste angreb efter målet fik en Vildbjergspiller dog foræret en friløber, som hun fornemt eksekverede til 2-2. Pokkers…
 
’10 minutter senere var Thomsen og Sissal dog på pletten igen, da Thomsen lavede flot forarbejde og lagde den tilbage i feltet, hvor Sissal ikke kunne gøre andet end at sparke den ind til kampens slutresultat 3-2.
 
Det holdt hårdt, og vi har KLART spillet langt flottere fodbold end i netop denne kamp. Vi var dog skarpere på vores chancer, end et ellers storspillende Vildbjerghold, som vi ikke begriber kun har seks point, da de faktisk spiller flottere fodbold end mange andre hold i rækken.
 
Vi ligger stadig under stregen, men dog á point med Freja, som ligger lige over os, samt kun 4 point til tredjepladsen Mejrup. Der er én vej nu – det er frem!
 
Kampen i tal:
’17: 1-0 Thomsen
’39: 1-1 Vildbjerg
Pause
’65: 2-1 Sissal
’66: 2-2 Vildbjerg
’75: 3-2 Sissal, assist Thomsen
 
Kampens spiller og detaljevesten gik til Sissal primært for hendes flotte 1. mål (y).
 
Stemmernes fordeling:
Sissal 5
Balling 3
Rømer 3
Anne 2
Michelle 1
Thomsen 1

Anbefalede nyheder fra Klubben

Kommende begivenheder