Live From The Field

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

 

Sæsonens første pointtab til Jyllandsserien!

Resultat:

VB-KFUM, 2-2

Efter 3 ud af 3 sejre var Jyllandsserien klar til at tage imod KFUM, der også endnu var ubesejrede i rækken!

Kampen startede fuldstændigt modsat af Skrivekampen, og VB havde totalt i kontrol over kampen. Vi scorede kampens første mål efter 5 minutter, da Thomsen bliver spillet i dybden, og lægger et indlæg, som Stine kan score på! Allerede efter 9 minutter er rollerne byttet om, da Stine bliver sendt afsted, og kan spille Thomsen fri foran mål, 2-0 efter 10 minutter.

Efter dette vågner KFUM lidt op, og vi falder desværre lidt i søvn. Efter 30 minutter sker der lidt en misforståelse mellem Monica og Anne, der begge tror den anden har en høj bold, der bliver skudt ind i feltet. En KFUM-spiller kan på denne let heade bolden hen over Monica til 2-1. Ca 10 minutter efter rammer Monica et målspark forkert, og bolden ryger lige ud til en modspiller, der flot banker bolden ind på sin anden berøring, 2-2.

Vi går til pause med en rigtig træls følelse i maven, for vi troede faktisk, at vi havde dem… Efter vores Skivekamp, skulle man eller tro, at vi godt vidste, at kampe kan vende hurtigt.

Efter pausen sidder vi igen på det meste af spillet. KFUM har en enkelt stor chance, og vi har desværre en 3-4 stykker, som vi ikke får lavet om til mål, og kampens slutresultat bliver 2-2.

Et ærgerligt resultat, der for VB-pigerne føltes som et nederlag. Havde vi vundet, kunne vi have lagt os 5 point foran KFUM, og indtaget 1. pladsen alene. MEN vi må op på hesten igen, og få en god sejr med hjem fra Brønderslev på lørdag.

Målene:

‘4 1-0: Stine, assist Thomsen

‘9 2-0: Thomsen, assist Stine

’30 2-1: KFUM (Line Holm)

’39 2-2: KFUM (Nanna Tange)

Kampens spiller blev Stine, der knoklede hele kampen, og desuden kvitterede med et mål og en assist. Hun fik desuden overdraget detaljevesten af Thomsen, da hun med Thomsens ord “altid var på det rette sted, på det rette tidspunkt”.

Stemmerne til kampens spiller:

Stine 7

Laura 4

Max 3

Sissal 1

Anne 1

 
For ekstra nyheder fra dameafdelingen:

Anbefalede nyheder fra Klubben

Kommende begivenheder