LYD OVER SPAR NORD ARENA

I forbindelse med vi har lanceret projektet Lyd over Spar Nord Arena, skylder vi Spar Nord Fonden en kæmpe stor tak fordi de har valgt at støtte projektet med kr. 30.000.

Det samlede projekt beløber sig til noget mere. Men med den fine støtte fra Spar Nord Fonden kan projektet komme i gang. Kunsten ligger nu i at få opdelt projektet rigtig så vi kan komme til at få lyden forbedret. Men vi skal forvente at projektet kommer til at blive opdelt i 3 eller 4 etaper så vi kan holde os inden for de økonomiske rammer plus uden at sætte økonomien over styr.

Men endnu en gang skal der lyde en kæmpe stor tak til Spar Nord Fonden for den flotte donation.

På billedet overrækkes checken fra Spar Nord Fonden af Per Bang, Spar Nord Fonden  og Afdelingsdirektør Peer Kristensen til Steen Bukdahl, Vejgaard Boldspilklub