Fodboldpas – Info til alle medlemmer i Vejgaard Boldspilklub

Fodboldpasset

Fodboldpas

Vi har modtaget følgende information fra JBU, som vi vil bede alle aktive medlemmer af Vejgaard Boldspilklub læse.

Fra sæsonopstart august 2018 vil et aktivt Fodboldpas være obligatorisk for alle registrerede fodboldspillere m.fl. i Danmark. Fodboldpasset skal bl.a. gøre det lettere for spillere og klubber at se, hvor den enkelte spiller er spilleberettiget. Fodboldpasset indsluses i foråret 2018.

Klik her for at læse meddelsen fra JBU

Har du spørgsmål efter du har læst meddelsen, er du meget velkommen til at kontakte os. Så skal vi se hvad vi kan gøre for at hjælpe.

Du kan stille dit spørgsmål her

Med sportslig hilsen

Vejgaard Boldspilklub

ForeningsEl

Alle skal bruge strøm, så hvorfor ikke kombinere det med at støtte din favoritklub?
Vejgaard Boldspilklub og Energi Nord har indgået et samarbejde, som betyder, at vi får 2 øre pr. kWh strøm, du bruger, uden at det koster dig ekstra!
Alle kan støtte os via ForeningsEl – også nuvorende Energi Nord-kunder.
Du kan også tilmelde dit sommerhus eller din virksomhed, hvis det årlige forbrug er under 100.000 kWh.
Konkurrence dygtig pris.

OK Benzin

Få et benzin kort hos OK. Så støtter du Vejgaard Boldspilklub hver gang du tanker benzin.

OK støtter lokalsporten

Husk også at besøge disse områder

Søger du flere informationer kan nedenstående måske hjælpe dig